Клуб-Ресторант Монтрей

Монтрей в Студентски град

не е илюзия, а реална възможност да намерите уют и спокойствие сред шума на големия град. Собственикът се е постарал да създаде неповторимо усещане за домашен уют. И го е постигнал. Монтрей е от местата, където масата ви очаква спретната като композиция за натюрморт. Стилно избраният интериор съчетава леки завеси в светли тонове, пищни полилеи от стъклени фигурки и масивни столове с дворцови орнаменти, поръчани специално от Италия.

С влизането в ресторанта кракът ви стъпва почти до глезен в дебел мек килим. Зад декоративните римски колони и в двата салона, единият за непушачи, ще откриете големи плазми – практично решение от страна на собственикът. Заведението разполага и с VIP салон с капацитет до двадесет души, а опцията да бъде затворен за тесен кръг приятели и озвучен самостоятелно го прави перфектен за частни партита.

 

Научете повече

Екзотичният ресторант е подходящ за романтични срещи, приятелски събирания, както и за бизнес обяд или вечеря. Посетете Монтрей и изненадайте вашия партньор или приятели с нещо нетрадиционно и екзотично.

Поръчайте сега

0887 199 601София - ж.к. Студентски град
ул. "Акад. Стефан Младенов 80"
(срещу арката на НСА, зад Зимния дворец)

Работно време:
от 12:00 – 23:00ч.

Всеки поръчал храна за вкъщи, получава

20 % отстъпкаСамо с вземане на място.